Oorbellen schieten

Home/Oorbellen schieten
Oorbellen schieten 2020-02-19T15:26:02+01:00

Oorbellen laten schieten in Venlo

Gaatjes schieten is altijd leuk, maar het kan ook een beetje spannend zijn. Je vraagt je misschien af of het pijn doet, hoe het precies gaat en welke nazorg er nodig is. Oorbellen schieten in Venlo is mogelijk, je vindt hier meer informatie over gaatjes schieten in Venlo.

Waarom gaatjes schieten?

Oorbellen zijn een leuke manier om je oren te versieren, er zijn erg veel verschillende soorten. Je hebt knopjes, diamantjes, hangertjes en verschillende vormpjes. Vroeger werd een oorbel gedragen door zeelui, de oorbel was dan veel geld waard en kon worden gebruikt om de begrafenis van te betalen. Iedereen heeft een andere reden om gaatjes te schieten, maar de meeste mensen willen hun oor versieren.

Wat gebeurt er tijdens het gaatjes schieten voor oorbellen?

Er zijn verschillende stappen die gevolgd zullen worden tijdens het schieten van gaatjes. Het is de eerste keer altijd een beetje spannend, maar als je gaatjes eenmaal geschoten zijn, zal het allemaal meevallen.
Stap 1: Kies de oorbellen die jij wilt.
Stap 2: Je oren zullen eerst goed ontsmet worden.
Stap 3: Met een pen zullen er stipjes op je oorlel worden getekend, op de plek waar de gaatjes moeten komen.
Stap 4: De volgende stap is om de oorknopjes klaar te maken voor gebruik. De cartridge met de oorbel zal in het pistooltje worden geplaatst.
Stap 5: De gaatjes worden geschoten, de stift van het oorknopjes zal door de oorlel heen gaan en de achterkant wordt automatisch vastgemaakt.
Stap 6: Kijk in de spiegel en bewonder het resultaat.
Zoals je ziet zal het proces van gaatjes schieten snel gaan, het schieten van het gaatje zelf duurt maar enkele seconden. Een vraag die je zal hebben is of het schieten pijn doet, dit is voor iedereen anders. Je voelt een kleine prik tijdens het schieten en daarna kan het een beetje gevoelig zijn en branderig aanvoelen. De pijn zal maar van korte duur zijn en het schieten is gelukkig snel gebeurt.

Welke nazorg is er nodig bij het schieten van gaatjes?

De oorbel die je hebt gekozen moeten minimaal 6 weken blijven zitten. Na 6 weken mogen de ze verwisseld worden met een ander paar oorbellen. In de eerste 6 weken is het belangrijk om de oorbel regelmatig te draaien (ongeveer 3 keer per dag). Gebruik altijd ontsmettingsmiddel, dit zorgt ervoor dat het wondje niet gaat ontsteken. Om er zeker van te zijn dat je gaatjes niet meer dichtgroeien moet je de oorbel 6 maanden inhouden en niet uitdoen.

Gaatjes schieten Venlo

Bij Etos Nabben in Venlo kan je gaatjes laten schieten, voor meer informatie kan je contact opnemen https://www.etosnabben.nl/contact/. Gaatjes schieten bij Etos Nabben in Venlo gebeurt met 2 tegelijk, dus je hebt maar één keer een klein beetje pijn. Oorbellen schieten in Venlo is mogelijk tijdens de openingstijden van de Etos, deze staan op de website vermeld. Oorbellen schieten bij Etos Nabben in Venlo gebeurt altijd op een veilige en steriele manier, om ontstekingen te voorkomen. Het gaatjes schieten gebeurt altijd door een ervaren medewerker. Oorbellen schieten in Venlo bij de Etos kan voor het eerste gaatje, maar ook een tweede, derde of soms zelfs een vierde gaatje. Twijfel niet langer, laat snel je eerste paar gaatjes schieten en geniet van het resultaat.